30 ani de experienta

Partener de incredere
in domeniul metrologiei

Dorim sa va asiguram de faptul ca Metron Serv doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile dumneavoastra.

Misiunea noastra

Misiunea noastra se bazeaza pe 4 principii de baza:

clipart2152998

Calitate – dezvoltarea, implementarea, mentinerea si imbunatatirea eficacitatii propriului sistem de calitate

icon-staffing

Profesionalism – competenta tehnica, cresterea competitivitatii personalului, integritatea laboraturului sunt doar cateva dintre elementele unui serviciu profesional

6061681

 Independenta – personalul laboratorului nu este supus niciunei presiuni interne sau externe privind luarea deciziilor asupra rezultatelor etalonarilor

clipart1423467

Confidentialitate – aplicarea unor politici si proceduri care sa asigure protectia informatiilor confidentiale si a drepturilor de proprietate ale clientilor

Firma SC METRON SERV SRL a fost înființată în anul 1994 și are drept obiect de activitate serviciile de metrologie, respectiv verificări metrologice și etalonări pentru aparate de măsură și control, din vaste domenii de activitate .

Laboratorul de metrologie este autorizat pentru verificări metrologice și este atestat pentru etalonări de Biroul Român de Metrologie Legală, pe baza standardului ISO 17025: 2005. Atestatul laboratorului de metrologie al Metron Serv, acordat în temeiul art. 3, lit. g) din Hotărârea Guvernului nr. 193/2002, a fost conferit în urma expertizării laboratorului în conformitate cu cerințele standardului SR EN ISO CEI 17025:2005 ”Cerințe generale pentru competența laboratoarelor de încercări și etalonări”.

Laboratorul de metrologie este acreditat pentru etalonări de către organismul internațional de certificare RENAR, conform Certificatului de Acreditare nr. LE015. Laboratorul îndeplinește standardele SR EN ISO/CEI 17025:2005 și este competent să efectueze activități de etalonări, potrivit certificatului de acreditare. Conform acestui standard, sunt de mare importanță dotările laboratorului și calificarea personalului.

Personalul din cadrul laboratorului METRON SERV deține competenţele necesare pentru a efectua etalonări în vaste domenii de activitate şi beneficiază periodic de pregătire profesională prin cursuri şi specializări.

Calitatea activităţilor din cadrul laboratorului este analizată printr-un sistem de evaluare periodic, în vederea identificării şi eliminării potenţialelor neconformităţi şi în scopul îmbunătăţirii activității.

ce spune echipa

quote-dark-2.png

Aici am intalnit mediul de lucru plin de provocari, un colectiv minunat si o atmosfera pozitiva, motive pentru care sunt aici de aproape 4 ani and counting...

736aab5a-01fd-4b4d-baaa-6fc404deb8ee

Adriana sirb

- metrolog -

quote-dark-2.png

La modul general vorbind, Marketingul este arta de a promova produsul/serviciul si de a ajunge la inima clientului. Iar eu ador ceea ce fac! Sa imbin tehnicul cu marketingul si totul intr-un mediu atat de placut , pentru mine este jobul perfect.

Iar motto-ul care ma guverneaza zi de zi, este: „FA CEEA CE-TI PLACE CU ADEVARAT SI NU VEI MAI MUNCI NICIO ZI DIN VIATA TA!”.

WhatsApp Image 2023-09-27 at 15.10.44

beatrice calimaneanu

- marketing manager -

quote-dark-2.png

Activitatea mea se desfasoara in Laboratorul Optice. Ce poate fi mai frumos decât să lucrezi cu LUMINĂ? În plus, am învățat și alte domenii de activitate metrologică care până sa ma alatur acestei echipe îmi erau străine.

La Metron Serv am găsit oameni inimoși și un colectiv minunat.Doresc ca pe viitor, Metron Serv să se extindă și mai mult și să poată acoperi cât mai multe domenii de măsurare. Mult succes, oriunde te-ai afla pe harta României!

Screen Shot 2022-11-28 at 10.35.54

Eugen Păcurar

- inginer electronist-